19:04
Харківською облдержадміністрацією спільно з Посольством України в Республіці Таджикистан і ВАТ «Харківський тракторний завод» опрацьовується питання щодо організації збірки сільськогосподарських тракторів на базі вільної економічної зони «Дангара» в Республіці Таджикистан. Про це повідомив перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін. Інформує сайт ХОДА.
17:47
Активісти міста та області, кандидати в народні депутати та представники громадських організацій, - сьогодні вони зібралися для того, щоб заявити про позиції Харківського громадянського суспільства в зв’язку з виборами. Конференцію розпочав координатор Дмитро Кутовий.
09:02
Заступник голови - керівник апарату Харківської облдержадміністрації Василь Хома зустрівся з главою Місії ОБСЄ зі спостереження за достроковими парламентськими виборами в Україні Таной де Зулуетой. У зустрічі також взяли участь аналітик з політичних питань Місії ОБСЄ Стефан Швед, начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату облдержадміністрації Олександр Євсєєв, начальник юридичного відділу апарату облдержадміністрації Ігор Забіяка. Інформує сайт ХОДА.
08:58
Як повідомив перший заступник голови обласної державної адміністрації І.Л. Райнін, компанія «Шелл» у 2015 році продовжить роботу з реалізації соціальних інвестицій на території Юзівської ділянки Харківської області. Повідомляє сайт ХОДА.