16:51
КП «Харківські теплові мережі» планують подавати гарячу воду в житлові будинки протягом вересня. Про це сьогодні, 16 вересня, на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста повідомив директор ХТМ Сергій Андрєєв.
16:31
З бюджету Харківської області до кінця року виділять більше 3 млн гривень, які підуть на будівництво оборонних споруд на кордоні з Росією, повідомляє сайт «Главное».
16:18
У Харкові масово продаються контрабандні цигарки. Про це 16 вересня в прес-центрі інформаційного агентства "STATUS QUO" повідомив голова правління громадської організації "Правозахисне об'єднання "Свобода від маніпуляцій", керівник проекту "Харків без тютюнового диму" Олександр Калмиков. За його словами, випадки продажу контрабандних цигарок були виявлені в ході моніторингу дотримання заборони реклами тютюну, який традиційно проводить об'єднання.
16:04
На станції харківського метро "Завод імені Малишева" сьогодні, 16 вересня, в черговий раз шукали бомбу. Як повідомив офіційний сайт Головного управління МВС України в Харківській області, інформація про замінування станції надійшла до міліції близько 12:25.