09:42
Піротехніки ДСНС щоденно продовжують розміновувати звільнені від терористів міста на сході країни. За словами начальника зведеного загону ДСНС України міста Слов’янськ, Петра Кісільова, для проведення робіт по розмінуванню територій працівниками спецслужб організовано евакуацію мешканців прилеглих вулиць на безпечну відстань та забезпечено оточення і перекриття доріг та вулиць.
09:26
Напередодні парламентських виборів, які можуть стати рушієм для кадрових змін у області та країні, а також про інші не менш важливі плани розповідав член Правого сектору Андрій Денисенко під час прес-конференції у медіацентрі «ДНЕПР ПОСТ».
08:47
Окрім того, що День Знань у школах Дніпропетровщини розпочнуть з всеукраїнського уроку на тему «Україна-єдина», у навчальних закладах області також введуть нові предмети з етики та духовно-морального виховання. Вищезгадані науки студіюватимуть шестикласники, а для 10 та11 класів збільшать кількість «уроків мужності» - півтори години на тиждень. Спортивно-військові заклади вивчатимуть що таке мужність двічі на тиждень, а наприкінці навчального року, усі проходитимуть 18-годинні практичні навчання.
08:25
Як повідомляє УНН, сьогодні біля стін Верховної Ради відбудеться пікет. Вимагати прийняти постанову 4333а про дострокове припинення повноважень Харківської міської ради будуть активісти Громадської варти Харкова та Громадського сектору Євромайдану.