00:30
Зазвичай саме в грудні співробітники управління громадської безпеки проводять цілеспрямоване відпрацювання ринків, магазинів, кіосків з метою припинення незаконної торгівлі побутовими піротехнічними засобами.
15:17
У Харкові в клубі AKUNA MATATA виступив легендарний музикант DJ Юрій Гуржи, лідер бенду RotFront з Берліна. Юрій Гуржи - колишній харків'янин, в міжнародному музичному світі він відомий як талановитий музикант, творчість якого захоплює та цікавить. Наш земляк беззаперечно є одним з найбільш відомих талановитих виконавців українського походження.
18:15
Посольство США з жахом сприйняло новини про побиття журналістки Тетяни Чорновол. Ми засуджуємо цей напад і закликаємо до його негайного розслідування, яке, на відміну від розслідування попередніх подібних інцидентів, мусить привести винних до повної відповідальності згідно із законодавством України.
17:47
У ніч на сьогодні київську журналістку, яка займається розслідуваннями корупційних схем у вищих органах влади, жорстко побили. Наразі Тетяна Чорновол перебуває у реанімації, де її готують до складних операцій. Акції проти побиття журналістки сьогодні відбуваються по всій країні, відповідну заяву зробили провідні профспілкові організації журналістів - як Національна спілка журналістів, так Незалежна медіа-профспілка України.