07:34
У Ботанічному саду Кривого Рогу з допомогою Північного гірничо-збагачувального комбінату (належить до Групи «Метінвест») облаштували екологічну стежку. Цей проект здобув перемогу на конкурсі в рамках програми «Місто – нашими руками», яку реалізує «Метінвест».
23:47
Портал NGO.DONETSK.UA оголошує набір до школи нових медіа та інтернет-журналістики «Громадянська еволюція». Програмою школи передбачено проведення серії одноденних чи дводенних тренінгів з теоретичними і практичними блоками, а також домашнім завданням. Навчання відбуватиметься впродовж грудня 2013 року та січня 2014 року по суботах та/або неділях.
16:24
Постановка опери "Летючий Голландець", приурочена до 200-річчя від дня народження її автора – композитора Ріхарда Вагнера (22.05.1813 - 13.02. 1883). Це масштабний українсько-німецький культурний проект, у якому працюють постановники та виконавці з України, Німеччини, Австрії, Росії. Режисер-постановник – Мара Курочка (Німеччина). Вперше твір Вагнера в оперному театрі України виконується за оригінальною партитурою німецькою мовою.
19:09
У Луганську до Дня працівників радіо, телебачення і зв'язку відкрили оновлений музей електрозв’язку [- відзначається 16 листопада]. Він розміщується у приміщенні обласної філії компанії "Укртелеком". У травні 2014-го виповниться 110 років з того часу, як в Луганську відкрилася перша телефонна станція. Тоді в місті нараховувалося 232 телефонних номерів.