Янукович розповів, за яких умов створить коаліцію з БЮТ

Микола Кузнецов  |  Середа, 29 квітня 2009, 11:25
Створення нової парламентської коаліції у складі БЮТ і Партії регіонів теоретично можливо, заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович.
Янукович розповів, за яких умов створить коаліцію з БЮТ

Про це голова ПР сказав в ефірі 5 каналу.

«Теоретично можливо зараз створити нову коаліцію... за умови, якщо буде взаєморозуміння, якого немає», – відзначив лідер регіоналів.

В. Януковіч вимагає, щоб «і президент, і уряд, і існуюча коаліція сказали правду українському народу» про ситуацію в країні.

Він підкреслив, що Партія регіонів готова взяти на себе відповідальність за ситуацію в країні за однієї умови: «якщо уряд буде переформатований, і Партія регіонів представлятиме кістяк уряду».

Лідер регіоналів в черговий раз підкреслив необхідність ухвалення антикризової програми уряду.

«Ми хотіли допомогти країні, уряду. Ми наші вимоги вручили всім, хто займається підготовкою антикризової програми, ми не просимо, ми вимагаємо», – підкреслив він.

Проте Віктор Янукович не вірить, що нинішній уряд «здатний реалізувати будь-яку програму».

Також він в черговий раз підкреслив, що не є супротивником співпраці країни з МВФ, але проти умов, на яких фонд надав кредит Україні.

Крім того, Віктор Янукович вважає актуальним повернення до питання про створення єдиного економічного простору з Росією, Білоруссю і Казахстаном.

Тим часом незрозумілою залишається ситуація з можливими перевиборами ВР.
 

comments powered by HyperComments