Путін лютує: українські рейдери знову намагалися захопити його власність

Анастасія Маніна  |  Четвер, 30 квітня 2009, 09:32
У Керчі рейдери зробили нову спробу захоплення російського пансіонату «Зоря», який належить Московському інституту приладобудування.
Путін лютує: українські рейдери знову намагалися захопити його власність

Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін висловив заклопотаність фактами захоплення власності російських компаній, передають Вести.

Виступаючи на засіданні комітету російсько-українських державних комісій з економічного співробітництва, він звернув увагу на різкий спад товарообігу між Росією і Україною в перші місяці цього року.

«Звичайно, свою роль тут зіграла світова економічна криза, але, на мій погляд, корінь цієї проблеми криється зокрема у відсутності двосторонньої антикризової політики, а також в існуванні цілого ряду невирішених проблем, – сказав російський прем'єр. – Зокрема, в порушенні майнових прав російських власників».

За його словами, іноземним інвесторам в чужій економіці без підтримки місцевої влади захистити себе практично неможливо, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Раніше, 20 квітня, на територію бази відпочинку увірвалися невідомі в чорній уніформі і масках, озброєні поліцейськими палицями. Загарбники заявили працівникам пансіонату, що «Зоря» за рішенням Фонду держмайна України переходить у володіння українського акціонерного товариства. При цьому ніяких документів вони не пред'явили. В середу історія повторилася.
 

comments powered by HyperComments