Керівництво «молодіжки» Партії регіонів просить Януковича перевести його до Харкова

Понеділок, 19 жовтня 2009, 10:15
«Я приємно здивований масштабом роботи харківської міської і обласної організації «Союзу молоді регіонів України», – заявив голова СМРУ, народний депутат В. Хомутинник.
конференція партії регіонів

Про це він повідомив, виступаючи на сумісній конференції міської і обласної організацій 17 жовтня.

Він відзначив, що Союз – єдина молодіжна організація, що реально діє, при політичній силі в Україні. У решті партій, упевнений В. Хомутинник, такі організації існують тільки на папері, і їх на конференціях представляють декілька чоловік, щоб створити видимість існування.

«Така система існує тільки, щоб звітувати: мовляв, у нас теж є молодь, і ми за неї вболіваємо», – сказав голова СМРУ.

У той же час, «Союз молоді» вже давно переступив рубіж в 100 тисяч членів і продовжує поповнюватися. Організації вже 7 років, і її активісти вкладають реальні сили і час в популяризацію ідей Партії регіонів, беруть участь у виборчих кампаніях як реальні польові гравці.

В результаті на останніх виборах місцевих властей і Верховної Ради депутатами всіх рівнів – від районних рад до парламенту – стала тисяча молодих регіоналів.

«Причому ці хлоп'ята – не родичі чиї-небудь, а саме ті, які сиділи в наметах, які залишилися поряд, коли після 2004 року почалися політичні репресії, коли проти активних регіоналів заводилися кримінальні справи», – відзначив В. Хомутинник.

За його словами, Харківські обласна і міська організації – одні з найбільш великих, активних і значущих на всеукраїнському рівні.
 

«Якщо ми зробимо все можливе – агітуватимемо кожен на своєму рівні, у вузі, на виробництві – те ми напевно здійснимо свою мету і, якщо хочете, мрію. Віктор Федорович Янукович обов'язково стане президентом. Я в цьому, втім як і ви, не сумніваюся», – сказав голова молодіжного крила ПР.

В. Хомутинник нагадав, що, як і всі народні депутати від Партії регіонів, закріплений за визначеним округом на національному рівні. Але глава СМРУ, за його словами, попросив лідера ПР перевести його відповідальність на Харківський регіон.

«Тому що Харків, поза сумнівом, — столиця студентства і молоді», – сказав В. Хомутинник. 

comments powered by HyperComments