Ми – за ухвалення європейських стандартів у сфері підприємництва (В. Янукович)

Понеділок, 19 жовтня 2009, 18:00
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що діалог між бізнесом і владою – це практичні загальні кроки з реформування країни.
віктор янукович

Під час зустрічі з підприємцями в Українському домі, Лідер Партії регіонів Віктор Янукович розповів про своє бачення моделі розвитку приватного бізнесу.
 

«Я бачу роль держави принципово іншою: громадяни наймають владу та утримують її за рахунок податків для того, щоб вона, влада, виконувала свої обов’язки», – наголосив Віктор Янукович.

«Діалог між владою, бізнесом та суспільством – це не гарні виступи на телевізійних шоу та показових з’їздах, – продовжив він, – а практичні спільні кроки з реформування країни, узгоджені та ефективні рішення, обґрунтована бюджетно-фінансова політика, довгострокові програми розвитку, що підтримуються та реалізуються трьома сторонами цього практичного діалогу».

Говорячи про перспективи роботи та її основні напрямки, Лідер Партії регіонів зазначив: «Серед пріоритетних напрямків такої спільної роботи одним з найважливіших є створення умов для розвитку бізнесу і через це – для підвищення добробуту громадян. Це – найважливіше в економічній програмі держави. Це – те, без чого не можна вийти з кризи».

«Багато хто вважає, що криза підштовхує до посилення ролі держави в економіці. Але ми розуміємо, що держава не замінить собою приватну ініціативу. Недаремно в Європейському Союзі в якості антикризового рішення вжито заходів із дерегуляції економіки.

У програмі нинішнього Уряду такі заходи проігноровані. У моїй програмі – це центральний елемент. Ми – за ухвалення європейських стандартів у сфері підприємництва!» – резюмував Віктор Янукович. 

Нагадаємо, 15 жовтня, під час брифінгу в Києві лідер ПР Віктор Янукович заявив, що його передвиборча кампанія називатиметься «Україна для людей». 23 жовтня на з'їзді Партії регіонів В. Янукович презентує свою програму і розповість, як на посту Президента України вирішуватиме проблеми людей.

comments powered by HyperComments