Такої виборчої кампанії, яку влаштує ПР, Харків ще не бачив (М. Добкін)

Понеділок, 26 жовтня 2009, 12:16
«Робота міського виборчого Штабу Партії регіонів розписана по хвилинах – аж до закінчення другого туру голосування», – заявив керівник ХМО ПР і виборчого Штабу, Харківський міський голова Михайло Добкін.
михайло добкін

Для нас XII з'їзд Партії регіонів (23 жовтня. – Ред.) не був якоюсь відправною крапкою. Ми свою роботу розвернули вже давно – строго в рамках чинного законодавства, сформувавши Штаб, розставивши кадри, чітко прорахувавши всі дії, які будуть здійснені в рамках виборчого процесу», – сказав керівник міської організації Партії регіонів.

Після завершення процесу реєстрації Віктора Януковича як кандидата на пост Президента України харківські регіонали зможуть займатися прямою агітацією, що і буде зроблено, повідомив мер.

«Я думаю, що по обсягам і по масштабності Харків ще не бачив такої виборчої кампанії. Ми прикладемо всі свої зусилля, щоб харків'яни максимально підтримали Віктора Януковича в його прагненні стати Президентом України», – сказав керівник міського Штабу ПР.

Регіонали в Харкові не обмежуватимуться стандартними засобами політичної реклами, якось біллборди і телеролики. Буде багато незвичайних і цікавих акцій, пообіцяв М. Добкін, але поки всі карти відкривати не став.

«Ви самі все побачите», – запевнив міський голова.

Нагадаємо, перед початком XII з'їзду Партії регіонів Харківський міський голова, голова Харківської міської організації ПР М. Добкін виразив упевненість в перемозі на майбутніх виборах В. Януковича.
 

comments powered by HyperComments