Партія розвитку України: Заборона політичних партій – це тоталітарні заходи

Середа, 13 серпня 2014, 13:23
Партія розвитку України зіткнулася з проблемою при реєстрації обласної парторганізації на Прикарпатті. Харківська обласна організація Партії висловила підтримку своїм івано-франківським колегам.
Партія розвитку України: Заборона політичних партій – це тоталітарні заходи

Партія розвитку України з моменту свого створення рішуче виступає за діалог та припинення насильства, вказує на корупцію та неефективне державне управління, що влада намагається приховати за ширмою військової риторики. В результаті відстоювання нашої позиції радикальні націоналісти з івано-франківського відділення «Правого сектора» виступили проти реєстрації організації нашої партії. Всупереч всім стандартам демократії, нашу політичну силу намагаються обмежити у праві мати відмінну від нинішньої влади точку зору.

Нагадаємо, депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Романюк зажадав терміново скликати сесію облради з метою заборонити на території області діяльність Партії розвитку України.

У Партії розвитку відзначають, що в деяких регіонах радикальні політичні сили обрали своєю мішенню тих відповідальних політиків, які закликають припинити війну на Донбасі, в якій гинуть сотні українських солдатів і тисячі мирних громадян.

Партія розвитку України стоїть на державницьких позиціях і суворо дотримується закону, і оцінку всім іншим нашим заявам повинні давати виключно виборці. А спроби депутатів Івано-Франківської облради заборонити Партію розвитку є ні чим іншим, як відкритим проявом боротьби з інакомисленням, навіть небажанням прислухатися до альтернативної точки зору на ситуацію в Україні. Такий підхід йде в розріз з прагненням побудувати єдину державу, до якої прагне більшість українців. Заборона неугодних, тиск і пресинг – це заходи, що застосовуються в тоталітарних державах, і неприпустимі в європейській демократичній державі.

comments powered by HyperComments