Кабмін знову виділив кошти на АТО з Резервного фонду

Четвер, 21 серпня 2014, 22:42
Кабінет міністрів України виділив 9,11 мільярда гривень з Резервного фонду державного бюджету на потреби Збройних Сил та інших військових формувань.
Кабмін знову виділив кошти на АТО з Резервного фонду

Про це йдеться у розпорядженні Кабінету міністрів, копією якого володіє «Економічна правда». «Виділити додатково 9,11 млрд гривень на потреби Збройних Сил та інших військових формувань, які беруть участь в антитерористичній операції, у тому числі Міноборони - 5,991 млрд гривень, МВС - 2,048 млрд гривень, Головному управлінню розвідки Міноборони - 70,1 млн гривень, Міністерству інфраструктури - 14,7 млн гривень», - сказано у розпорядженні.

Згідно з цим документом, кошти також виділять Службі безпеки України (179,1 млн гривень), Адміністрації Державної прикордонної служби (713,9 млн гривень), Державній службі з надзвичайних ситуацій (53,5 млн гривень), Службі зовнішньої розвідки (20 млн гривень), Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації (19,9 млн гривень).

«Міністерству фінансів здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету», - зазначається у розпорядженні.

comments powered by HyperComments