Декларація громадянського суспільства Харкова

П'ятниця, 5 вересня 2014, 11:39
Патріотична громадськість Харкова прийняла рішення сформувати єдину команду для участі в парламентських виборах 26 жовтня. Про це йде мова в випущеній декларації.
Декларація громадянського суспільства Харкова

Текст декларації:

«В ситуації, коли багато наші побратими перебувають на фронті, допомагають пораненим і біженцям, роблять все можливе, щоб відстояти незалежність і цілісність держави, вважаємо аморальним віддавати Україну на відкуп старим політикам.

Ми не хочемо, щоб цей історичний шанс, який ціною стількох жертв зазнав наш народ, був втрачений. Суспільство потребує комплексних реформ і кардинальну зміну всієї системи влади, яку не можна знову довірити продажним і безпринципним людям.

Нас відверто дістав рівень цинізму, крадіжки і безвідповідальності нинішніх політиків. Ми впевнені, що замість партій шахраїв і злодіїв повинна, нарешті, прийти єдина команда з новими особами – Команда Душі та Розуму.

Усвідомлюючи всю відповідальність цього моменту, бажаючи дати можливість вибору реальної альтернативи жителям міста, патріотична громадськість Харкова прийняла рішення сформувати єдину команду для участі в парламентських виборах 26 жовтня».

Декларацію підписали:
Координаційна рада харківської Евромайдана,
Автомайдан,
Громадська ініціатива Станція «Харків»,
ГФ «Громадська Самооборона»,
БФ «Країна понад усе» (Центр переселенців «Ромашка»),
Сестра милосердя АТО Ярина Чаговець,
Кредитний Майдан,
ХОО Демократичний Альянс,
Громадянська варта Слобожанщини

Декларація відкрита для підписання

comments powered by HyperComments