Експерт: "Той, хто прийде на зміну" Путіну буде ще примітивнішим і агресивнішим

Понеділок, 10 листопада 2014, 12:24
Західні санкції проти Росії не змусять її "здатися", але дуже сильно принижують президента Росії Володимира Путіна і російську еліту. Про це директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко розповів на чаті в "Головреді". Повідомляє сайт «Главное».
Експерт: "Той, хто прийде на зміну" Путіну буде ще примітивнішим і агресивнішим

"Не слід думати, що санкції, які Захід вводить проти Росії, змусять її здатися. Той, хто прийде на зміну Путіну, буде ще примітивнішим і агресивнішим. Росія уміє концентруватися і терпіти. Інше питання - санкції дуже сильно принижують Путіна і російську еліту, що неминуче приведе до реального руйнування поваги російської влади і особисто Путіна",-  вважає він.

Небоженко також пояснив, що зараз на заході з Путіна просто відверто знущаються.

"Захід відверто знущається з Путіна. Нещодавно американський журнал Forbes знову назвав Путіна найвпливовішою людиною у світі. І це вже не стьоб – це тролінг особисто Путіна: людина, яку демонстративно піддають санкціям, явно слабкіша за тих, хто ці санкції вводить. І Путін прекрасно розуміє суть знущань Заходу, але цього доки не розуміє населення Росії", - заявив експерт.

comments powered by HyperComments