Думка: чи потрібний Путіну коридор в Крим?

Вівторок, 11 листопада 2014, 19:53
Приблизно раз на день, хтось десь пише про максимальний перепост, тому що якийсь експерт десь дізнався, що ось сьогодні вночі почнеться. У гіршому разі - відразу під ранок. Причина ясна - Путіну ж потрібний сухопутний коридор в Крим, бо без нього...,- пише на своїй сторіночці у фейсбук Anton Pavlushko. Повідомляє сайт "Главное".
Думка: чи потрібний Путіну коридор в Крим?

 

А ось тут питання, а що такого станеться в Криму без сухопутного проходу в Крим? В умовній західній моделі світу, обираний раз на 4 роки Путін кусав би собі лікті, тому що, якщо не нагодувати вередливих кримчан, то за нього не проголосують кримчани на наступних виборах або проситимуться назад в Україну. А підлі опозиційні канали і журналісти розтрублять про голодні смерті бабусь в Судаку на всю Росію, ось тут-то рейтинг і піде вниз. А там ще може і посадять за... ну мабуть за геноцид бабусь в Судаку!

Це у них там так. А що в реальності в Росії? Кримчани, ведені телевізором і істерикою від нього, проголосували на своєму референдумі в перший і останній раз. Дякую всім, усі вільні!

Усі проблеми в Криму ще довго будуть або через докори, або тимчасові: "Ну ви ж розумієте."(Розводимо руками і закочуємо очі). Для остраху, киватимуть на Донбас - мовляв, дивитеся, мовляв, вас врятували, а ви ще їсти хочете!

Рубль скаче? Ну так це ж американці через Крим! Отже, всьому світу протии стоїмо, а тут ви ще зі своїми насущними питаннями!

Міст? Міст буде. Обіцяли - буде. Нагадувати не потрібно - знаємо і без вас. Коли? Коли буде. Час зараз нелегкий: "Ну ви ж розумієте." (Розводимо руками і закочуємо очі)

Туристи і їжа теж будуть. Вони першими підуть цим мостом, коли його запустять. Це навіть не обговорюється! Путін сказав - Путін виконає!

 І ось тут власне всі проблеми кримчан і росіян. Вони з Путіна нічого запитати не можуть. Ну почнуть помирати в Криму з голоду? Ну і що? Ну проголосують трохи меншим відсотком за ВВП. Якщо іншій Росії це не показати за федеральним ТБ, то і не дізнається ніхто. А їздити туди і так буде менше народу, тому ніхто і не дізнається.

І винен буде не Путін, який обіцяв і не виконав, а укри, масони, світова кон'юнктура і залаштунки - без них ніяк. Ніхто Путіна навіть не докорить, що не буде сухопутного коридору - докоряти йому в чомусь в такий складний час можуть тільки ліберали, укри, сіоністи і піндоси. Тому всі трохи голодуватимуть, але мовчки. Час зараз складний.

З українською владою якось домовляться і хури все одно заходитимуть в Крим з материкової України. Продажні торгаші завжди знайдуться, та і ринками збуту в такій ситуації не розкидаються. Суворо, але якось так...

Якщо сухопутний перехід не вийшов наскоком, то мабуть і не буде його. Ніхто заради кримчан нічого робити не буде. Не для того їх приєднували, щоб щось для них робити, кримчани це доки не зрозуміли, але коли зрозуміють, то їх невдовольство все одно ніде не покажуть.

 

comments powered by HyperComments