Призначена дата теледебатів Родзинського з Кернесом: 21 серпня в студії АТН

Понеділок, 17 серпня 2015, 09:05
Оформити запрошення мерові Харкова на теледебати його візаві Анатолій Родзинський вирішив дуже оригінальним способом. Разом зі своєю командою він приніс у мерію плакати, які вже майже тиждень повинні були висіти на міських білбордах.
теледебати між родзинським та кернесом на атн

Текст плакатів містив виклик на дебати  «головного злодія з мерії». Однак компанія-оператор зовнішньої реклами, яка їх почала розміщувати, несподівано пошкодувала про таке рішення і терміново зняла всі білборди.

У приватній розмові, запевняє Родзинський, вони поскаржилися на натиск з боку мера, який сприйняв натяк відносно «головного злодія» на свій рахунок.

«Я вже два тижні намагаюся запросити Геннадія Кернеса на дебати. З сотні білбордів з таким запрошенням компанія-оператор встигла повісити тільки 15. Вони провисіли всього один день, поки не надійшла команда терміново зняти їх всі до єдиного», - затверджує лідер «Контролюй Владу», депутат міськради Анатолій Родзинський.

Оскільки білборди призначалися для мерії, то днями їх до мерії і принесли. Паралельно Анатолій Родзинський офіційно зареєстрував запрошення мера на дебати в канцелярії міськвиконкому.

Для проведення дебатів на тему «9 років правління Геннадія Кернеса» Анатолій Родзинський вибрав непідконтрольний мерові майданчик - студію новин АТН, дата проведення – 21 серпня.

Лідер партії «Контролюй Владу» хоч і сподівається, що Кернес не здрейфить, упевнений - його такий формат просто не влаштовує. Мер Харкова, говорить Родзинський, звик до своїх монологів на сесіях міськради, де він розповідає про свої успіхи, і відсікає незручні питання. А дебати припускають розмову про те, що дійсно важливо для харків'ян.

«Фактично Кернес вже 9 років управляє Харковом. Незважаючи на «грандіозні успіхи» цього управління, які показують по контрольованому їм телеканалу, насправді, його результати не такі феєричні. Парк Горького реконструйований на кабальні позикові гроші, ситуація з ремонту дахів, під'їздів або внутрішньоквартальних доріг - просто жахлива», - нарікає Родзинський.

Готуючись до дебатів, депутат міськради сформулював 10 основних питань, на які хотів би отримати відповіді у міського голови.

Серед них - про принципи «безкоштовної» роздачі землі Лісопарку, регулярних поборах у школах на тлі виділення з бюджету Харкова на освіту цілого мільярда гривень, «трамвайних дрифтах» і тарифах на тепло і воду, які в Харкові у декілька разів більше, ніж в інших містах України. Лідер партії «Контролюй Владу» хоче запитати Кернеса, як сталося, що за 9 років увесь електротранспорт Харкова зробився непридатним, і чому кількість основних перевізників за цей час зменшилася з 48-ми до 3-х, а плата за проїзд у маршрутках найвища в Україні, і ще багато про що.

Для того, щоб в мерії не забули про запрошення або не заявили, що втратили зареєстровану заявку, біля головного входу в муніципалітет активісти руху «Контролюй владу» встановили безстроковий пікет, з нагадуванням місця і часу дебатів.

 
comments powered by HyperComments