БПП, УДАР і НФ підуть на місцеві вибори одним списком

П'ятниця, 21 серпня 2015, 14:03
На день незалежності президент Петро Порошенко оголосить про створення «єдиного фронту демократичних сил». Про це заявило джерело фракції «Народний фронт», передає сайт "Главное".
БПП, УДАР і НФ підуть на місцеві вибори одним списком

«Йдеться про те, що ті політичні сили, які представляють коаліцію, владу, повинні об'єднатися в єдину демократичну силу (не мається на увазі партію) для того, щоб не допустити реваншу Партії регіонів, комуністів і проросійських сателітів», - відзначив нардеп від НФ.

Таке формування також потрібне, «щоб пояснити, чому НФ не братиме участь в місцевих виборах і чому його представники опинилися в списку партії «БПП».

За словами співрозмовника, представники партії Арсенія Яценюка підуть на вибори від БПП. У спільних виборчих списках по Україні УДАР отримує 30%, «Народний фронт» - 25%, усе інше - БПП.

Раніше повідомлялося, що «Блок Петра Порошенка» досяг угоди про об'єднання з партією Віталія Кличка УДАР на майбутніх місцевих виборах.

«Ми провели довгі переговори з Ударом і в результаті досягли угоди про те, що створюємо єдину партію Солідарність-удар і йдемо в місцеві ради по всій країні разом. У Києві у нас загальний кандидат в мери – Віталій Кличко. Депутатів підбиратимемо, виходячи з принципу 50 на 50 в Києві і Львові і 70 на 30 по усій Україні», -розповів в інтерв'ю ТСН.ua глава фракції «БПП» Юрій Луценко.

Переговори про об'єднання ведуется і з «Народним фронтом» Арсенія Яценюка, але, за визнанням Луценка, досить в'яло.

«Вони також озвучили свої пропозиції. Поки це їх пропозиції. Переговори доки йдуть досить в'яло. Та і багато дій НФ не схожі на дії тих, хто хоче домовитися», - заявив Луценко.

 
comments powered by HyperComments