Харківський губернатор «дає» Блоку Петра Порошенка на виборах в регіоні від 15%

Середа, 2 вересня 2015, 12:04
Такі дані голова ХОДА І.Райнін, який одночасно є головою обласної організації «БПП», приводить в інтерв'ю виданню «Цензор.НІ».
Харківський губернатор «дає» Блоку Петра Порошенка на виборах в регіоні від 15%

«У Опозиційного блоку є певна соціальна підтримка. Вона не 40 і не 50%, як вони заявляють. Чим, може, і викликано небажання Добкіна брати участь у виборах : він же тут, в Києві, наобіцяв: 60%, 70% не знаю, які цифри. Але дуже великі. А їх немає і близько! Так, на рівні 15-20%», - сказав він.

При цьому І.Райнін стверджує, що у «Блока Петра Порошенка»  спущеного згори плану немає.

«У цих умовах все перманентно і залежить від маси чинників. Тут йдеться про те, що позиція Президента, позиція партії, позиція глави обласної адміністрації – має бути донесена до людей. Ми повинні забезпечити, щоб люди її почули і реально бачили плюси», - сказав він.

У плюси Райнін заніс збереження країни.

«Що б не говорилося, це реальна війна, там стільки техніки - танки і усе інше. Ми нещодавно проводили навчання, стрільби за участю Президента України. Були журналісти, бачили, як стріляють танки і що це таке.», - сказав він.

Відповідаючи на питання журналіста про передбачуваний рейтинг «БПП» в області, Райнін розкрив так звані «внутрішні цифри».

«Я орієнтуюся на ту тенденцію і ті дані, які сьогодні маю. Думаю, що Блок Петра Порошенка буде конкурентоздатним від 15% вище", - сказав він.

Також Райнін повідомив, що 65% городян вважають Росію агресором.

comments powered by HyperComments