Добкіна мають арештувати? У чому винен на цей раз?

Понеділок, 21 вересня 2015, 09:56
Нещодавно у Верховній раді депутати проголосували за позбавлення недоторканності нардепа Мосійчука, якого звинувачують у хабарництві. Однак «проти» такого рішення у парламенті виступив тільки «Опозиційний блок».
Добкіна мають арештувати? У чому винен на цей раз?

 Про це написав у ФБ Тарас Березовець, політолог, з посиланням на власні джерела. За його словами, цей крок буде логічним, аби зберегти баланс інтересів, влада притягуватиме до відповідальності членів колишньої Партії Регіонів, цього прагне більша частина суспільства. Три наступних депутати, яких захочуть позбавити недоторканості, це Михайло Добкін, Євген Бакулін, Михайло Папієв.

За свідченням політолога, Папієва каратимуть за колишні моменти його діяльності під час перебування на посаді міністра соцполітики, Добкіна за те, що він найбільш одіозний персонаж в «ОБ», а Бакуліна за - «Нафтогаз».

Нагадаємо, 18 вересня українські парламентарі зняли недоторканість з Ігора Мосійчука і дали дозвіл на арешт. У той же день у суді обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 2 місяці.

comments powered by HyperComments