Партія «Солідарність» презентувала кандидатів у депутати Харківської облради

П'ятниця, 25 вересня 2015, 09:20
У списку - значне число чиновників-високопосадовців з облдержадміністрації і районних органів влади.
Партія «Солідарність» презентувала кандидатів у депутати Харківської облради

Партії продовжують висувати і затверджувати своїх кандидатів в місцеві ради Харківщини.

У списку «Солідарності» - заступники голови Харківської облдержадміністрації В'ячеслав Аббакумов, Марк Беккер, Юлія Світлична, Михайло Черняк, Євгеній Шахненко, начальник Головного управління МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв, генеральний директор ПАТ «Турбоатом» Віктор Субботін, голова Харківського університетського консорціуму, директор Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при президент Україна Людмила Бєлова, - повідомляє SQ.

Список з 121 кандидата в депутати затверджений 24 вересня конференцією територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Раніше повідомлялося, що «Батьківщина» оприлюднила списки своїх кандидатів у депутати Харківської облради. Список кандидатів бувз атверджений на конференції Харківської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», яка відбулася 22 вересня. На конференції делегати затвердили 121 кандидата в депутати облради.

До цього партія «Вiдродження» визначилася з мером і кандидатами в міську і облради. Міський список, як і передбачалося, очолив чинний мер Харкова Геннадій Кернес. Рішенням міської конференції в депутати харківської міськради за багатомандатним виборчим округом було висунено 84 кандидати.

Також свій список 85 кандидатів у міськраду представила партія Петра Порошенка «Солідарність», який очолив кандидат від партії в мери Харкова Харкова Олександр Давтян. У списку - довірена особа голови Харківської облдержадміністрації, директор департаменту ХОДА Вікторія Анопольська, дружина екс-губернатора Інна Балута і дочка Давтяна Карина.

comments powered by HyperComments