Балута надав документи на реєстрацію кандидатом у мери Харкова (фото)

Вівторок, 29 вересня 2015, 09:56
Рішення балотуватися на пост міського голови, за його словами, було прийнято екс-губернатором після безуспішних спроб висунути єдиного кандидата від демократичних сил на цей пост і бездіяльності провладних партій.
Балута надав документи на реєстрацію кандидатом у мери Харкова (фото)

 Сьогодні пакет документів, необхідний для реєстрації мене як кандидата на пост міського голови і кандидата в депутати міської ради, наданий в Харківську міську територіальну виборчу комісію, - повідомив 28 вересня екс-губернатор Ігор Балута, висунений Волонтерською партією України.

У своєму фейсбуці Балута написав: «Рішення балотуватися на пост міського голови було прийнято мною два місяці тому після того, як я бачив безуспішні спроби висунути єдиного кандидата від демократичних сил на цей пост і бездіяльність провладних партій. Потім подивився на дані товаришів, які претендують на те ж крісло, і плюс до цього, - низка громадських організацій звернулася до мене з цим проханням. Волонтерська партія України підтримала мене. Конференції проведені - і міська, і обласна.

Дівчина-журналіст поставила мені сьогодні питання: кого Ви вважаєте своїм головним суперником? Суперник у нас один - корупція, очолювана Геннадієм Адольфовичем Кернесом. Він дуже значимий персонаж і головний конкурент».

Раніше «Варта» повідомила, що Ігор Балута висунений Волонтерською партією України кандидатом на пост Харківського міського голови. Також екс-губернатор очолив список кандидатів від Волонтерської Партії в депутати Харківської обласної Ради. А першим номером партійного списку в міську раду став відомий волонтер, легендарний харківський голкіпер футбольного клубу «Металіст» Олександр Горяїнов.

comments powered by HyperComments