Опоблок хоче знову поміняти Георгіївського на Мохончука

Вівторок, 29 вересня 2015, 14:08
Щоб обійти законну процедуру реєстрації обласної організації партії, «Опозиційний блок» намагається через суд відновити на посаді начальника ГУ юстиції в Харківській області Сергія Мохончука.
Опоблок хоче знову поміняти Георгіївського на Мохончука

Отримавши відмову в реєстрації за підписом Юрія Георгіївського, представники «Опозиційного блоку» вважали за краще не виправляти надані в юстицію документи, а вирішувати питання, скориставшись своїми зв'язками в судових інстанціях. Так, 21 вони серпня отримали рішення Окружного адміністративного суду Киева з вимогою відмінити рішення Головного управління юстиції в Харківській області, яким було відмовлено в реєстрації обласної організації партії.

Але на цьому «опозиціонери» не зупинилися. Зараз, все так само через судові інстанції, вони намагаються відновити Сергія Мохончука на посаді начальника Головного управління юстиції в Харківській області, яку зараз займає Юрій Георгіївський.

Так, за наявною у розпорядженні X1 інформації, 24 вересня 2015 року все той же горезвісний Окружний адміністративний суд міста Києва виніс ухвалу про задоволення позову Мохончука

С.М. міністрові юстиції Петренку П.Д. про відміну наказу про звільнення і про відновлення Мохончука на посаді начальника Головного територіального управління юстиції в Харківській області.

Нагадаємо, Мохончук був адвокатом Добкіна в його перебуванні харківським міським головою. При губернаторові Добкіну Мохончук очолював Управління впродовж чотирьох років. Схоже, харківські регіонали роблять останню відчайдушну спробу політичного реваншу під вивіскою «Опозиційного блоку».

 

 

 

 

 

comments powered by HyperComments