Родзинському відмовили в лікуванні в міській лікарні за критику Кернеса в Чорному Дзеркалі на Інтері (фото, відео)

Середа, 7 жовтня 2015, 15:04
Про те, що він більше не пацієнт лікарні невідкладної допомоги, чинний депутат міськради, кандидат в мери і перший номер списку кандидатів у депутати міськради Харкова від партії Народний Контроль Анатолій Родзинський дізнався в суботу. Говорить, йому просто відмовили в лікуванні, в палаті поміняли замки, а одяг запропонували забрати в понеділок у приймальному відділенні.
Родзинському відмовили в лікуванні в міській лікарні за критику Кернеса в Чорному Дзеркалі на Інтері (фото, відео)

Анатолій Родзинський: «Мене в суботу викинули просто з лікарні, четвертої невідкладної допомоги. Причому не віддали ні речі, і не віддали навіть не список призначень, список ліків, які треба приймати».

Офіційна причина, за якою Родзинського виставили з лікарні - за порушення режиму. Її новинам АТН підтвердили в міськраді, проте коментувати цей інцидент не стали. А сам депутат упевнений, це політичні репресії. Адже лікарня невідкладної допомоги підкоряється місту. А в мерії навряд чи були задоволені тим, що Анатолій Родзинський виїхав з установи в п'ятницю для того, щоб взяти участь у записі програми на національному каналі. Депутат запевняє, він напередодні попередив персонал, ужив усі необхідні ліки і узяв з собою потрібні. Проте назад його вже не прийняли.

Не взяти ж участь у випуску програмі Чорне Дзеркало на телеканалі Інтер, незважаючи на погане самопочуття, він просто не міг. Справа в тому що, в програмі передбачено всього декілька місць для таких учасників, як Родзинський, з усієї України, і наступного разу тебе просто можуть не запросити.

Анатолій Родзинський: «Просто необхідно було розповісти на загальнонаціональному каналі, що відбувається в місті, де є Кернес. Адже Кернес заради перемоги в першому турі виборів готовий на все, тому що у нього фобія другого туру. Адже, якщо буде другий тур виборів мера, Кернес в нім просто не перемагає».

Поки начальство міської лікарні йшло повідомити Родзинському, що його позбавляють медичної допомоги, прості лікарі, поки не бачить керівництво, зробили йому перев'язку. Тому Родзинському вдалося зафіксувати свій стан.

Саме ж керівництво міської лікарні фактично залишило Анатолія Родзинського без списку ліків і лікування на суботу і неділю.

Анатолій Родзинський: «Якщо в цьому місті ти йдеш проти Кернеса, то тобі залишається тільки померти. Тому треба зробити все, щоб 25 жовтня Харків став містом без Кернеса».

Після того, як його викинули з лікарні швидкої допомоги, Родзинський говорить, що лікарі-добровольці, побачивши його пост про це у фейсбуці, надали йому допомогу вдома, а після його госпіталізували вже в обласну лікарню, де він і далі проходить лікування.

Нагадаємо, напад на депутата стався біля його будинку, в ніч з вівторка на середу.
 Невідомий накинувся на нього з палицею і кілька разів ударив по голові, проте сховався, коли з будинку вибіг вахтер. Правоохоронці кваліфікували напад як замах на вбивство, ведеться слідство.

 

Сам Анатолій Родзинський упевнений, що цей замах пов'язаний з його політичною діяльністю, в першу чергу з тим, що він балотується на пост мера і перший номер списку кандидатів у міськраду Харкова від партії Народний Контроль і при цьому єдиний, хто послідовно критикує Геннадія Кернеса.

 

comments powered by HyperComments