Александровська таки провела сепарський круглий стіл. У Києві - з Бережною і Перепелицею (відео)

Четвер, 3 грудня 2015, 16:46
У Києві сьогодні був презентований «Проект Слобожанщина». Влаштувала захід всім відомий та беззмінний ватажок комуністів Харкова, а також прихильниця «російського миру» Алла Александровська.
Александровська таки провела сепарський круглий стіл. У Києві - з Бережною і Перепелицею (відео)

На презентацію завітали екс-депутат Харківської міськради Олексій Перепелиця, нардеп від фракції «Опоблок» Василь Німченко та юрист Олена Бережна, це мати екс-нардепки Ірини Бережної. Про це повідомило видання « uainfo.org».

Під час заходу Алла Александровська висловила думку про потребу відновити бізнес-зв’язки Росією. За її словами, все, що зараз необхідно – це поновити зв’язки в сфері бізнесу з РФ і перерозподілити податкові надходження між регіонами на користь них самих та центром.

Видання висловлює здивування бездіяльністю СБУ, адже чимало учасників заходу відомі своїми проросійськими та сепаратистськими поглядами.
Так, Олексій Перепелиця був облитий зеленкою харківськими активістами після того, які не захотів віддати голос на сесії міськради за визнання Росії державою-агресором.


Василь Німченко - соратник Віктора Медведчука, також відомий проросійськими поглядами.

Юрист Олена Бережна, мати екс-депутатки ВР від Партії регіонів Ірини Бережної, яка офіційно називає Революцію гідності «озброєним переворотом». А нещодавно, беручи участь в програмі Соловйова на російському ТБ назвала Україну УкроІГІЛом.

 

 

Відзначимо, що провести презентацію «Проект Слобожанщина» в Харкові А.Александровській завадили активісти і бійці батальйону «Азов».

 

comments powered by HyperComments