Вбито бойовика Моторолу

Неділя, 16 жовтня 2016, 22:38
У Донецьку вбито одного з командирів бойовиків «ДНР» Арсен Павлов «Моторола».
Вбито бойовика Моторолу

Про це «Інтерфаксу» повідомило інформоване джерело.

За попередніми даними в ліфті будинку, де проживав Моторола спрацював саморобний вибуховий пристрій. Сам терорист знаходився у цей момент в епіцентрі вибуху і отримав травми несумісні з життям, йдеться в повідомленні.

У т.зв. «Міноборони «ДНР» підтвердили загибель Мотороли: «За попередніми даними Моторола загинув в результаті терористичної роботи української ДРГ. При поверненні додому, в ліфті спрацював дистанційний вибуховий пристрій», - повідомили у відомстві терористів.

Інформацію про смерть бойовика також повідомив один з пабліків терористів у соцмережах: «Підтверджуємо загибель Мотороли (Арсена Павлова). За попередніми даними: вибуховий пристрій в кабіні ліфта».

Про ліквідацію бойовика повідомив на своїй сторінці в Фейсбук і керівник Департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко.

«Терорист Арсен «Моторола» Павлов - знищений. Своїми ж подільниками по людиноненависницькому терористичному інтернаціоналу. Такий сумний кінець всіх таких виродків на нашій українській землі», - написав Артем Шевченко.

Факт загибелі «Мотороли» підтвердили і в СБУ. Цю інформацію в ефірі каналу «112 Україна» озвучив радник глави СБУ Юрій Тандіт.

comments powered by HyperComments