Попереджувальних пострiлiв не буде - О.Ширяєв про "Третiй майдан"

Середа, 16 листопада 2016, 07:53
Кожен з участників Азовського руху Харківщина/Східний Корпус, хто прийматиме участь у т.з. "Третьому Майдані", буде виключений з рядів цих організацій
Попереджувальних пострiлiв не буде - О.Ширяєв про "Третiй майдан"

Таку офіційну заяву зробив лідер Східного Корпуса, керівник «Цивільного корпусу Азов» у Харкові Олег Ширяєв у своєму фейсбуці.

"Кожен з патріотів, участників Азовського руху Харківщина/Східний Корпус, хто вирішить піти та продатися за 30 срібників, зрадивши цим пам'ять про "національну ідею" - може забути про місце серед нас", - написано в заяві.

"Не за гроші ми бились на Сході. Не за гроші там гинули наші побратими. Природа цих закликів дестабілізує державу, не маючи на меті допомоги народові. Тримати чужі прапори та піддатися політичним амбіціям ворогів за будь-які гроші - значить втратити свою честь та вірність власній Ідеї. Стати на сторону розхитування держави під час війни - зрада державним інтересам. За законом війни -це не має права на амністію. Ми збережемо Україну у будь-який спосіб. Жодного державного перевороту під виглядом проплачених ворогами мітингів НЕ БУДЕ".

Ширяєв підкреслив, що "Ми пройшли горнило війни. Ми маємо зброю. Ми не маємо куди відступати. Війна навчила берегти набої - тому попереджувальних пострілів не буде".

Як повідомляла раніше Справжня Варта, 15 листопада в Києві мітінгувало близько 6 тіис. людей проти політики Нацбанку України. За даними правоохоронців, в акціях в центрі Києва взяли участь 6,5 тисячі осіб. Середньостатистична кількість участників протягом дня складала близько 2 тис. осіб: по тисячі біля НБУ і Ради. У піковий момент було близько 3 тис. біля Ради і 3,5 тис. біля Нацбанку. Мітинги пройшли без правопорушень.

comments powered by HyperComments