Надію Савченко публічно звинуватили у безпринципності (ВІДЕО)

Середа, 18 січня 2017, 23:21
Народний депутат Андрій Тетерук влаштував публічну сварку і відчитав народного депутата Надію Савченко на засіданні комітету Ради.

Тетерук у пориві гніву емоційно звинуватив Савченко в «дурості» за те, що вона продовжує висловлюватися щодо конфлікту на Донбасі і окупації Криму – постійні коментарі Савченко він назвав «тупими і безпринципними».

Тетерук звинуватив колишню льотчицю в спробі маніпуляції і здивувався тому, як часто слова і тези Савченко збігаються з риторикою терористів «ЛДНР» і керівництва Кремля. Савченко мовчки слухала емоційний спітч нардепа і лише одного разу спробувала перебити Тетерука.

Відео скандального епізоду потрапило в ефір.

Як відомо, комітет Ради сьогодні прийняв принципове рішення виключити зі свого складу скандального нардепа. Надія Савченко опинилася у центрі скандалу після того, як опублікувала списки полонених всупереч СБУ, а також після зустрічі в Мінську з лідерами сепаратистів. Комітет пояснив, що прийняв таке рішення з метою не допустити подальшого розголошення інформації, яка відноситься до державної таємниці. Тепер долю Савченко буде вирішувати зал Верховної Ради, де відбудеться підсумкове голосування із зазначеного питання. Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони звернеться до Генеральної прократуре щодо надання правової оцінки діям народного депутата Надії Савченко за опублікування списків заручників.

 

comments powered by HyperComments