Харківська БПП «Солідарність» нагородила дітей - переможців конкурсу малюнків «Єдина Соборна Україна»/ ФОТО

Вівторок, 24 січня 2017, 16:44
Проведена низка патріотично-виховних заходів в районах Харківської області
Харківська БПП  «Солідарність» нагородила дітей - переможців конкурсу малюнків «Єдина Соборна Україна»/ ФОТО

Активісти Харківської територіальної організації партії «БПП-Солідарність» з нагоди Дня Соборності провели низку патріотично-виховних заходів в районах Харківської області. Зокрема, був оголошений конкурс дитячих малюнків «Єдина Соборна Україна» та відкриті фотовиставки «СХІД І ЗАХІД РАЗОМ», де було представлено фотороботи з різних куточків України, серед яких художня фотографія, живі фотографії з акції «Ланцюг єднання», Євромайдану.

В громадській приймальні «БПП- «Солідарність» м. Краснограда відбулось нагородження переможців конкурсу малюнків «Єдина Соборна Україна». Маленькі художники отримали подарунки. Голова Красноградської районної організації партії «БПП- «Солідарність» Темченко О.В. зазначила: «Ми вважаємо, що проведений захід допоможе дітям зрозуміти та оцінити історичне значення об’єднання українського народу та зберегти цей безцінний спадок».

В смт. Золочів на переможців також очікували подарунки.

В Балаклії першими відвідувачами стали учні ліцею, директор якого Тетяна Друкальська передала для старшокласників західної України «листи єдності», а власне самі малюнки балаклійських дітей були урочисто передані волонтеру Миколі Коновалу для подальшої доставки на передову. Напередодні святкування Дня Соборності України на Балаклійщини пройшли відкриті уроки у навчальних закладах – активістами партії було записано відеозвернення від мешканців Сходу України до мешканців Заходу.

В Чугуєві на базi НВК №6, директором якого є депутат Чугуïвськоï мiськоï ради вiд БПП «Солiдарнiсть» Юлія Єрошенко, партійною органiзацiєю спiльно з ГО «Спiлка ветеранiв АТО» проведено вiдкритий урок патрiотичного виховання серед учнiв школи. Також партійці БПП «Солідарність» разом з ветеранами в краєзнавчому музеї м. Чугуєва приєднались до виготовлення маскувальної сітки із подальшою її доставкою на передову. З працівниками музею була запланована подальша співпраця з проведення спільних заходів в патріотичному вихованні молоді.

comments powered by HyperComments