Результати виборів до об’єднаних територіальних громад - індикатор довіри до Президента - Світлична

Субота, 28 січня 2017, 09:29
50% керівників ОТГ та депутатів є представниками БПП "Солідарність"
Результати виборів до об’єднаних територіальних громад - індикатор довіри до Президента - Світлична

Такую думку висловила голова ХОДА в інтерв'ю виданню РБК-Україна.

"– Приймаючи рішення пов’язати свою політичну кар'єру з командою Президента, ви розуміли, що вихідців із цього політичного табору не надто шанують на сході країни?

Юлія Світлична:– Президент зберіг цілісність України. У 2014-2015 роках країною трусило. Після окупації частини Донецької та Луганської областей існувала реальна загроза імпорту "русского мира" в наш регіон. Те, що сьогодні на центральній площі Харкова майорить український прапор, а не триколор, є заслугою харків’ян та Президента особисто.

– Ющенка теж підтримали понад 50% виборців. Але його рейтинг за кілька років практично обнулився. Ви нині говорите про події дворічної давнини. Відтоді підвищилися тарифи, знецінилася гривня і ще багато чого сталося, що не додає бонусів владі.

Юлія Світлична:– За останні роки Україна справді пройшла чимало тяжких випробувань. І ставлення до різних політиків змінювалося. Та щодо Президента, то його реальну підтримку засвідчили недавні вибори до об’єднаних територіальних громад (ОТГ). Зокрема й на Харківщині. 50% керівників ОТГ та депутатів є представниками БПП "Солідарність". Ця політична сила посіла перше місце по всій Україні. Вважаю це досить точним індикатором довіри".

Повний текст інтерв'ю.

comments powered by HyperComments