Харківські депутати від «Солідарності» передали чергову гуманітарну допомогу до зони АТО

Вівторок, 31 січня 2017, 16:04
Для бійців були зібрані теплі речі, ліки та продукти харчування
Харківські депутати від «Солідарності» передали чергову гуманітарну допомогу до зони АТО

Депутати Харківської міської ради від партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Сергій Куценко, Віталій Маляренко та Ірина Цветкова продовжують надавати допомогу воїнам АТО. Вони передали представникам ГО «Спілка ветеранів АТО» гуманітарну допомогу, щоб ті відвезли в місця дислокації бойових частин, що беруть участь у військових діях в зоні антитерористичної операції.

Спільними зусиллями депутатів і представників «Спілки ветеранів АТО» для бійців були зібрані теплі речі, корисні ліки (протизастудні препарати, вітаміни) та продукти харчування: смачне печиво, тонізуючи чаї та поживні каші від та інші необхідні у побуті речі.

За словами керівника секретаріату Харківської територіальної організації партії «БПП «Солідарність» Віталія Маляренка, безпосередня допомога учасникам АТО – це постійно діюча програма партії.

«Допомогу бійцям та їхнім сім’ям ми надаємо від початку антитерористичної операції. І ті події, що відбуваються вже третій рік на сході України, не можуть залишати байдужими жодного з нас», – зазначив Віталій Маляренко.

Дуже важливі емоційні подарунки підготували учні декількох шкіл: понад 250 малюнків, аплікацій та оберегів для військових, які захищають нас в зоні АТО.

comments powered by HyperComments