Сутичкі у Києві 19 лютого: поліція звільнила комбата ОУН Коханівського

Понеділок, 20 лютого 2017, 10:01
Поліція звільнила всіх затриманих активістів
Сутичкі у Києві 19 лютого: поліція звільнила комбата ОУН  Коханівського

Комбата "ОУН" Миколи Коханівського, затриманого під час зіткнень прихильників блокади ОРДЛО з поліцією в центрі Києва, а також всіх затриманих активістів, випустили з Деснянського райвідділу, - повідомили нардепи від "радикалів" Мосійчук і Лозовий.

За повідомленнями ГУ НП в м.Київ, в управління поліції доставили п’ятьох осіб. Внаслідок сутичок постраждав один правоохоронець. Також під час сутичок  постраждала співробітниця патрульної поліції: у неї зламані пальці руки. Всього в ході зіткнень постраждали щонайменше 10 осіб.

За фактом травмування правоохоронців під час виконання службових обов’язків розпочато кримінальне провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

19 лютого за АП протестувальники вимагали припинити торгівлю з окупованим Донбасом. Увечері 19 лютого в Києві на вулиці Інститутській почалися зіткнення між протестуючими і поліцією. Поліція затримала голову "Організації українських націоналістів" Миколи Коханівського та ще кількох протестувальників.

Дивіться також про події в Харкові 17 лютого, коли напр. Перемоги, 73 сталася сутичка між представниками ГО «Східний Корпус» і невідомими у камуфляжі.

comments powered by HyperComments