Заява Савченко – не більше ніж піар, – Геращенко / ВіДЕО

Справжня варта  |  Середа, 22 лютого 2017, 01:29
Депутатська недоторканність знімається тільки в разі звернення генпрокурора до Верховної Ради, тому прохання народного депутата Надії Савченко позбавити її недоторканності – це піар.
Заява Савченко – не більше ніж піар, – Геращенко / ВіДЕО

Так вважає народний депутат Антон Геращенко, про що він і сказав, дискутуючи в етері телеканала «112 Україна» увечері вівторка.

«Згідно із законом, депутатська недоторканність знімається тільки в разі, якщо генпрокурор звертається до Верховної Ради з вимогою зняти депутатську недоторканність для залучення депутата до кримінальної відповідальності», – пояснив Антон Геращенко.

За зняття депутатської недоторканності буде проголосовано в останнє півріччя восьмого скликання. Оскільки нардепи вже проголосували за перший етап, а далі ініціатором звернення повинен виступити президент України.

Як повідомлялося, 21 лютого Надія Савченко заявила у Фейсбуці про бажання відмовитися від депутатської недоторканності. Вона зробила скрин відповідної заяви, в якій закликала усіх нардепів наслідувати її приклад і «користуватися рівними правами з народом України».

Анатолій Геращенко наполягає, що гібридна війна в Україні почалася одразу після Помаранчевої революції. Саме з того часу люди почали масово віддавати свої голоси за хабарі. Що в результаті призвело до утворення фейкових республік.

comments powered by HyperComments