Ректор Семенець ніколи не був радником Януковича - проректор Василь Россіхін

Середа, 22 березня 2017, 17:47
Так проректор Харківського національного університету радіоелектроники прокоментував звинувачення від депутата облради
Ректор Семенець ніколи не був радником Януковича - проректор Василь Россіхін

"Валерій Васильович Семенець ніколи не був радником екс-президента Віктора Януковича. Є відповідне підтвердження - лист з Адміністрації президента за підписом керівника апарату", - заявив проректор Василь Россіхін.

"Вірю, що знання і досвід, отримані за час роботи в кращому юридичному вузі, допоможуть мені ефективно працювати в ім'я розвитку ХНУРЕ на чолі з законно обраним і призначеним ректором Валерій Семенець. У нас багато "доброзичливців", але все у нас вийде", - відзначив він у своєму фейсбуці.

Нагадаємо, що колектив ХНУРЕ підтримує рішення МОН України про укладення контракту з професором Валерієм Семенцем, - повідомив "Восточный Дозор".

Як повідомляє прес-служба вузу, таке рішення було прийнято на конференції трудового колективу, яка відбулася 20 березня.

Колектив вузу стурбований можливістю створення юридичної колапсу в університеті. У зв'язку з цим трудовий колектив ХНУРЕ прийняв рішення підтримати міністерство в правовій позиції про призначення ректора і проголосував за звернення до Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, а також до Голови Ради ректорів Харківської області Віля Бакірова з проханням підтримати позицію співробітників і студентів університету за призначенням ректором ХНУРЕ професора Валерія Семенця як законно обраного.

Як заявив депутат Харківської облради Едуард Рубін,  "МОН зробив все, щоб провідний вуз очолив радник Януковича, а заступниками стали сепаратисти".

Раніше рішенням Апеляційного суду Харківщини Едуарда Рубіна відновлено на посаді ректора Харківського національного університету радіоелектроніки. Рішення судової інстанції вступило в силу одразу після зачитування в залі суду. Документ повинні були надіслати у Міністерство освіти та науки, щоб там відреагували на нього належним чином.

Раніше виконуючим обов`язки ректора ХНУРЕ був призначений Валерій Семенець.

Колективу вишу Семенець був представлений заступником директора Департаменту науки і освіти ХОДА – начальником управління освіти і науки Володимиром Ігнатьєвим.

 

comments powered by HyperComments