У міськраді почали готувати помічників на громадських засадах

Субота, 8 квітня 2017, 09:01
80 молодих людей претендують на таку роботу
У міськраді почали готувати помічників на громадських засадах

Всі повини повинні закінчити спеціалізовані курси у рамка проекту «Школа помічника депутата» - серію безкоштовних майстер-класів і практикумів.

Серед "лекторів" - секретар Харківської міської ради Олександр Новак, Почесний громадянин міста Харкова, депутат міської ради Ігор Вировець, заступник керуючого справами виконавчого комітету - начальник Служби персоналу міської ради Алла Прокудіна.

Учасників цього проекту ознайомлять з діяльністю департаментів та управлінь міської ради, навчать, як вести документацію депутата, прийом громадян. Вони зустрінуться з представниками райадміністрацій і пройдуть кілька тренінгів, у тому числі з ораторської майстерності та культури спілкування помічника депутата з громадянами.

На завершення проекту 20 кращих слухачів школи зможуть взяти участь у конкурсному відборі на місце помічника депутата на громадських засадах, - повідомили у міськраді. 

Як раніше писала «Справжня Варта», учасники «Школи лідерства» пройдуть стажування в структурах ХОДА.

Частина занять влітку пройде у молодіжному таборі, де учасники проведуть декілька днів та працюватимуть у командах над вирішенням кейсів. У заході візьмуть участь спеціально запрошені представники бізнес-сектору та органів державної влади.

Як і в минулому сезоні, на учасників проекту чекає стажування в департаментах та управліннях Харківської обласної державної адміністрації, а також розробка та презентація власних проектів.

За словами організаторів, "ті учасники, які презентують та захистять свої проекти найкраще та проявлять безсумнівні якості лідерів, матимуть можливість приєднатися до команди обласної державної адміністрації".

comments powered by HyperComments