Марію Андреас було обрано заступницею голови харківської «Солідарності»

Неділя, 9 квітня 2017, 10:31
Рішення про обрання Марії Андреас на посаду заступниці голови Харківської міської організації партії БПП «Солідарність» було прийняте одноголосно.
Марію Андреас було обрано заступницею голови харківської «Солідарності»

Про це повідомила політичний експерт Світлана Кушнір на своїй сторінці в мережі «Фейсбук». Вона написала, що під час конференції, яка відбулася в п’ятницю, Марія Андреас була одноголосно обрана заступницею голови Харківської міської організації партії БПП «Солідарність». Кушнір підкреслила, що це був доречний вибір та зазначила, що сьогодні в партійних структурах є нестача молодих, активних та різносторонньо розвинутих людей. Також експертка відмітила участь Андреас у волонтерській діяльності, Революції гідності та організації масових заходів.

За повідомленням «Справжньої варти», нещодавно в місті вшанували пам’ять жертв політичних репресій. Покладання квітів відбулося на україно-польському меморіалі жертвам тоталітаризму. У заході брали участь участь представники польського консульства, громадськості і місцевої влади,  українські військові. До них також приєдналися члени харківської «Солідарності».

comments powered by HyperComments