У чому трагедія Балаклії - Пашинський/ Відео

Четвер, 13 квітня 2017, 11:08
Ми не така багата країна, яка яка може просто так втратити мільярд доларів
У чому трагедія Балаклії - Пашинський/ Відео

Таку оценку наслідків пожежі на артскладах у Балаклії дав голова комітету ВР з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський у коментарі журналістам.

"У чому трагедія Балаклії? Лежали десятки тисяч боєприпасів боєздатних і десятки тисяч боєприпасів небоєздатних. Коли пішла ця ланцюгова реакція, ми втратили на 1 млрд доларів боєприпасів. Це недопустимо, бо ми не така багата країна, яка може це собі допустити", - сказав Пашинський.

" У цих боєприпасах є ті, які вже не придатні, і ті, які нам дуже потрібні. Треба чітко виділити, оті, що нам потрібні зберігати у спеціальних бетонних сховищах із системами пожежегасіння. А для тих, що не потрібні – має бути спеціальна програма для їх подальшого знищення», - відзначив нардеп.

Нагадаємо, що під час надзвичайної ситуації в місті Балаклія було пошкоджено 117 багатоквартирних будинків та близько 10-ти об'єктів соціальної сфери. 

23 березня близько 3:00 на складі ракетно-артилерійського озброєння в Балаклії сталася пожежа, у результаті якої здетонували боєприпаси; остаточно пожежу загасили вранці 26 березня.

comments powered by HyperComments