Гройсман "анонсував" кадрові рішення стосовно керівників облуправлінь Нацполіції

Вівторок, 25 квітня 2017, 17:34
Про це Глава Уряду заявив на розширеному засіданні колегії МВС України, коментуючи звіт про роботу Національної поліції у першому кварталі
Гройсман "анонсував" кадрові рішення стосовно керівників облуправлінь Нацполіції

"Думаю, що нам потрібно за результатами 1 півріччя робити кадрові висновки. Якщо людина на місці (належно працює), ставте питання, чим треба допомогти. Ми заробітну плату збільшили, фінансування матеріально-технічного забезпечення збільшили - ви маєте повну, повноцінну підтримку Уряду України. Але ми хочемо, щоб у своїх домівках, на дорогах люди були в безпеці. Це можете зробити тільки ви на своїх місцях", - підкреслив Володимир Гройсман, звертаючись до керівників обласних управлінь.

"За результатами першого півріччя просив би зробити рейтинг областей і три (області), які будуть внизу, цим керівникам потиснути руку і сказати "до побачення".  Єдине виключення, яке треба робити - ми розуміємо, яка складна ситуація в зоні АТО: там зовсім інша структура, інші виклики, ми це розуміємо", - зазначив Прем’єр-міністр. Він також запропонував додати до ключових показників статистики, за якою оцінюватимуть результативність роботи правоохоронних органів, розкриття злочинів проти жінок.

Як раніше писала «Справжня Варта», Гройсман і Світлична перевірили, наскільки "доступні ліки" доступні у Харькові.

Вони оглянули аптеку «Славутич» на вул. Отакара Яроша в Харкові. Аптека бере участь у реалізації програми й, за інформацією провізорів, тут наявний повний перелік ліків, які можна отримати, відповідно до програми, безкоштовно або з доплатою.

comments powered by HyperComments