Знаю нового військового прокурора як порядну та принципову людину - Світлична

П'ятниця, 5 травня 2017, 14:22
У Харкові - новий гарнізонний військовий прокурор
Знаю нового військового прокурора як порядну та принципову людину -  Світлична

На цю посаду Наказом Генеральної прокуратури України  призначено Романа Сергійовича  Грищенко

Роман Грищенко - полковник юстиції, йому 35 років, до призначення на посаду працював військовим прокурором Київського гарнізону. В органах військової прокуратури - понад 10 років, працював у прокуратурах Миколаївського, Кіровоградського, Криворізького та Київського гарнізонів.

Голова Харківської ОДА Юлія Світлична відмітила, що полковник Грищенко є кваліфікованим та досвідченим прокурором, який вже встиг попрацювати на багатьох непростих посадах. Має державні нагороди та є учасником бойових дій у зоні АТО.

«Знаю Романа Сергійовича як порядну та принципову людину, і я дуже вдячна Генеральному прокурору Юрію Луценку та Головному військовому прокурору Анатолію Матіосу за призначення полковника Грищенка саме до Харківського гарнізону», - зазначила Юлія Світлична.

Нагадаємо, що у регіоні змінено начальника облСБУ та голову РДА.

Як писала раніше "Справжня Варта", у нас є інформація про те, що вже на початку травня Харківську область чекають серйозні кадрові зміни. Губернатор Харківщини Юлія Світлична планує активно "почистити" команду. Про це на своїй сторінці в Facebook сьогодні написав шеф-редактор "Справжньої Варти", Засновник медіа-групи "Дозор" Ростислав Касьяненко.За його словами, відразу кілька джерел в кінці тижня повідомили про те, що Юлія Світлична до кінця червня планує дуже сильно змінити керівний кадровий склад області.
 

 

comments powered by HyperComments