Невідомий кинув біля приймальні партії "Національний корпус" вибуховий пристрій/ Фото, Відео

Понеділок, 22 травня 2017, 20:57
На місці працюють слідчо-оперативна група та вибухотехніки
Невідомий кинув біля приймальні партії "Національний корпус" вибуховий пристрій/ Фото, Відео

Нацполіція поки що утримується від пояснень, що саме було підірвано біля приймальні партії і чи пов'язан вибух з її діяльністю.

Від вибуху сьогодні зранку у Києві поблизу багатоповерхівки на вулиці Зої Гайдай пошкоджений металевий паркан та обгоріла стіна на першому поверсі будинку.

За вказаною адресою терміново прибула слідчо-оперативна група та спеціалісти вибухотехнічної служби. На місці події правоохоронці виявили сліди вибуху невідомого предмета.

Поліцейські з’ясували, що вибух стався близько четвертої години ранку, але по лінії «102» жодних повідомлень від місцевих мешканців чи очевидців події не надходило. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, - повідомили у ГУНП у м. Києві.

В той же час представники партії надали свої версії події. Зокрема, що ворогами української нації було кинуто бойову гранату.

Пізніше партія опублікувала відео, на якому видно, як невідомий кидає гранату.

"Сьогодні вночі невідомі кинули вибуховий пристрій у двір центрального офісу Національного Корпусу. Вибух стався близько 3 годин ночі. Нагадаємо, що тиждень тому, до цього ж офісу було підкладено вибухівку, яку вдалось знешкодити", - сказано в офіційній заяві "Національного корпусу" на сторінці у фейсбук..

"Проросійські сили продовжують мститися за акції Національного Корпусу, які були проведені 9 травня. Тоді наші активісти перешкодили лідерам сепаратистських партій, які ведуть свою діяльність в Україні, взяти участь у проросійських шабашах імені «перемоги» у центрі столиці. Та враховуючи аж зовсім не короткий список успішно проведених Національним Корпусом акцій в останній час, ми не виключаємо причетність до злочину і інших винуватців.

Проте, подібні дії не викликають у нас ані остраху, ані намірів зупинятися. Ми і далі будемо викорінювати сепаратизм в Україні, ми і далі будемо зупиняти проросійські акції. Спроби залякати нас – це підтвердження того, що наша справа правильна і що наші дії заважають існуванню тут русского міра".

Як раніше писала «Справжня Варта», під Харковом була розстріляна автівка радника губернатора Олега Ширяева.

1 грудня близько 18.30, коли голова ГК "Східний корпус", радник голови Харківської облдержадміністрації з питань територіальної оборони Олег Ширяєв разом з товаришами прямував до Дніпропетровська через Нововодолазький район Харківщини.

Під час руху Mitsubishi L200 почав підрізати ВАЗ, з якого пролунали постріли.

Але засновник "Східного корпусу" та супроводжуючи його особи не постраждали.

comments powered by HyperComments