Кутовий написав заяву про відставку

Середа, 24 травня 2017, 12:03
Про це Міністр повідомив на власній офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook
Кутовий написав заяву про відставку

«Йду з посади з вдячністю за висловлену мені довіру народним депутатам з коаліції та фракції БПП, Президенту Петру Порошенку, Прем’єру Володимиру Гройсману, групі «Удар» та особисто Віталію Кличку!», - зазначив Кутовий у своєму повідомленні, - повідомляє «Справжня Варта»

Тарас Кутовий відзначив, що зараз завершується 5 рік його роботи в політиці. Серед іншого, в своєму повідомленні Кутовий звернувся до Парламенту з проханням поставитися до заяви з розумінням і підтримати його. В подальшому, за його словами, він збирається зосередитись на питаннях залучення інвестицій в економіку України.

Як відзначають ЗМІ, недавно з'явилася інформація про те, що Кутовий веде переговори з Адміністрацією президента про те, щоб очолити Полтавську область. Причиною тому стала незадовільна робота міністра на своїй посаді, який, крім іншого, не зміг впоратися з розповсюдженням по українських селах африканської чуми.

Як раніше писала «Справжня Варта», селяни, постраждавшие від "свинячої чумки", отримають 1,4 млн. грн.компенсації. Протягом 2016 - 2017 років у Харківській області було знищено 1034 голови "підозрілих" свиней.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments