Харківська «Солідарність» провела акцію «Стираючи кордони»

Понеділок, 12 червня 2017, 15:49
З нагоди введення безвізового режиму з Європейським Союзом активісти Лозівської та Первомайської міських і районних організації партії «БПП «Солідарність» провели на кордоні між Лозівським та Первомайським районами толоку «Стираючи кордони»
Харківська «Солідарність» провела акцію «Стираючи кордони»

На майданчику біля межових знаків активісти збирали пластикові та скляні пляшки, пакети, недопалки, обгортки, а подекуди й будівельне сміття.

За словами керівника секретаріату Лозівської міської організації партії «БПП «Солідарність» Євгена Коби, толока відбулась «по-європейськи», адже своєрідний внесок кожного дає непоганий загальний результат.

«Це саме той випадок, коли ми власними руками створюємо умови для покращення нашого життя», - зазначив Євген Коба.

У свою чергу керівник секретаріату Первомайської міської організації партії «БПП «Солідарність» Олена Коц зазначила, щоб наша країна перейшла на європейський рівень життя – необхідно починати з себе, зі свого двору, зі свого району.

«Ми довели, що об’єднавши спільні зусилля навколо доброї справи, можна досягти успіхів. І треба пам’ятати, що тільки від наших вчинків залежить те, як буде виглядати наше село, наше місто і наша Україна», - заначила Олена Коц.

comments powered by HyperComments