У нас немає ніяких теплих зв'язків та індульгенцій з об’єднаннями, які вчиняють заворушення на вулицях - Аваков

П'ятниця, 16 червня 2017, 17:07
На вулиці має бути тільки одна сила – Нацполіція.
У нас немає ніяких теплих зв'язків та індульгенцій з об’єднаннями, які вчиняють заворушення на вулицях - Аваков

Таку заяву зробив Міністр внутрішніх прав Арсен Аваков під час наради у МВС, - повідомляє «Справжня Варта».

«У нас немає ніяких теплих зв'язків та індульгенцій з об’єднаннями, які вчиняють заворушення на вулицях. Політичний діалог є з усіма, але переходити межі ми не дозволимо нікому. Ця позиція абсолютно чітка та зрозуміла», - наголосив міністр внутрішніх справ.

Глава МВС також нагадав, що привласнення назви «поліція» будь-якими угрупуваннями – неприпустиме.

«По всій країні є громадські організації та охоронні фірми, які називають себе  «поліція». Деякі обласні ради вже почали відкликати ці назви. Це стосується всіх охоронних організацій, які намагаються протиставити себе поліцейським, намагаючись отримати владу. Керівники поліції на місцях мають вивчити їх роботу та доповісти главі Нацполіціі. На ваш рапорт МВС буде вирішувати, які охоронні фірми позбавити ліцензії», - додав він.

Раніше Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков направив до Міністра юстиції Павла Петренка лист з проханням вжити всіх законних заходів для приведення у відповідність до закону назв громадських організації та комунальних підприємства, які у своїх назвах використовують слово «поліція» і, тим самим, порушують норми Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань».

Як раніше писала «Справжня Варта», під Харковом ліквідували масові заворушення.

Курсантів Нацгвардії навчали злагодженим діям під час розгону агресивних демонстрантів.

Кореспондент "Справжньої Варти" спостерігав, як на базі військової частини Національної гвардії курсант в ролі командира взводу провів заняття з своїм підлеглим особовим складом з тактичної підготовки та відпрацював дії особового складу під час масових заворушень, ускладнення обстановки під час охорони громадського порядку та дії при нападі пікетувальників.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments