Схоже, що Г.Кернес може розлучитися з партією "Відродження" - політолог

Понеділок, 3 липня 2017, 08:01
Це станеться, якщо партія буде втягувати його в політику
Схоже, що Г.Кернес може розлучитися з партією "Відродження" - політолог

Таке припущення зробив політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко, коментуючи нюанси інтерв'ю Геннадія Кернеса в останньому номері журналу "Фокус", - повідомляє «Справжня Варта»

"Кернес заявив, що якщо партія буде втягувати його в політику, то він не буде в цьому брати участь. Судячи з усього це ще один наслідок земельного скандалу в Харькове.Напрямую цей скандал ударив по Добкіну, але, можливо, хвилі цієї справи підуть і далі. У складних ситуаціях Кернес завжди дотримувався політичного нейтралітету і ця тактика в його випадку діяла дуже ефективно", - передає думку політолога видання Цензор.НЕТ.

Як раніше писала «Справжня Варта», Луценко намагається притягнути до кримінальної відповідальності нардепа Добкіна, якого підозрюють у причетності до "земельної справи" у Харкові

"Вніс подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешту народного депутата М.Добкіна, в діях якого вбачаються ознаки умисної змови групи осіб для зловживання службовим становищем та сприяння шахрайству з метою заволодіння 78 га земельних ділянок м. Харкова нормативною вартістю понад 220 млн грн.", - написав Луценко.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments