Гройсман пообіцяв перезавантажити роботу Уряду: В 10 міністерствах буде створено нову структуру

Четвер, 20 липня 2017, 16:27
Уряд України у рамках реформи державної служби планує переглянути структуру 10 міністерств та створити в них спеціальні директорати, які вестимуть політику органів влади.
Гройсман пообіцяв перезавантажити роботу Уряду: В 10 міністерствах буде створено нову структуру

Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, спілкуючись із журналістами у Тернопільській області, повідомляє Справжня Варта.

«Ми в 10 міністерствах будемо створювати директорати, які будуть займатися стратегічним плануванням і формуванням політики міністерств. Кожне міністерство має своє призначення. Не може бути міністр чи міністерство, яке займається невідомо чим. Говоримо про абсолютно чітку компетенцію, політику, яку має впроваджувати, і чітку оцінку виконання завдань», - зазначив Глава Уряду.

Він сказав, що кадровий склад директоратів сформують близько тисячі нових працівників, які будуть обрані на конкурсних засадах.  

«Це означає, що тисяча людей, які пройдуть дуже суворий професійний відбір, прийдуть працювати у владу. Я їх називаю «агентами змін»,  - сказав Володимир Гройсман. 

Як відомо, в нинішньому складі Кабінету міністрів України функціонує 18 галузевих міністерств. При цьому після приходу до влади на посаду президента Петра Порошенка було створено щонайменше два нові міністерства - Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, а також Міністерство інформаційної політики.

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомляв, що Генпрокуратура розслідує нові гучні справи проти народних депутатів і міністрів чинного уряду.

Більше новин читайте на сайті Справжня Варта.

 

comments powered by HyperComments