Юлія Світлична: Коли влада і громадськість працюють разом, тоді є і результат

Понеділок, 14 серпня 2017, 18:45
Харківська обласна держадміністрація завжди підтримуватиме фахові громадські ініціативи.
Юлія Світлична: Коли влада і громадськість працюють разом, тоді є і результат

Про сказала керівник ХОДА Юлія Світлична під час зустрічі з командою радників, що що забезпечують взаємодію з громадськістю, повідомляє Справжня Варта.

«Запрошую всіх, хто має конструктивні пропозиції та бажання працювати над їх втіленням до співпраці. Об'єднуватися і створювати, а не сваритися і руйнувати. Тільки так забезпечимо розвиток країни!», - написала губернатор області на своїй сторінці в соцмережі  Facebook.

Також губернатор привітала нових членів команди радників –  Катерину Садурську та Наталю Куфтеріну.

Заслужений майстер спорту, член національної збірної України з синхронного плавання на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро Катерина Садурська буде допомагати голові облдержадміністрації вирішувати питання спортивного напрямку.

Наталя Куфтеріна - кандидат наук, голова Ради молодих вчених при ХОДА та Ради молодих вчених при Міністерстві охорони здоров’я - забезпечить зв’язок між керівником області та молодими науковцями.

Нагадаємо, під час наради обговорили ініціативи та проекти, в реалізації яких потрібна підтримка керівництва області. Зокрема, учасники зустрічі обговорили питання встановлення у Харкові пам’ятників героям АТО та Небесної сотні.

Також під час наради Юлія Світлична привітала харківського суддю - учасника АТО Олександра Мамалуя з успішним проходженням конкурсу на посаду судді Верховного суду України.

Більше новин читайте на сайті Справжня Варта.

comments powered by HyperComments