Світлична: Збереження стабільності у регіоні вимагає постійних та системних дій

П'ятниця, 18 серпня 2017, 08:06
У Харкові обговорили питання безпеки у святкові дні та під час проведення в Харківській області масових заходів, зокрема - відбіркового матчу чемпіонату світу з футболу між збірними України та Туреччини 2 вересня.
Світлична: Збереження стабільності у регіоні вимагає постійних та системних дій

Засідання відбулось за участю губернатора області Юлії Світличної,  т.в.о. Міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового та першого заступника глави Національної поліції України В'ячеслава Аброськіна, повідомляє Справжня Варта..

Головним питанням наради стало забезпечення безпеки під час проведення в Харківській області масових заходів, зокрема - відбіркового матчу чемпіонату світу з футболу між збірними України та Туреччини 2 вересня.

Сергій Яровий зазначив, що на даний момент проблемних питань у забезпеченні безпеки під час масових заходів у Харкові немає.

«На Харківщині є координація всіх силових структур і повне взаєморозуміння з керівником області. Юлія Світлична не раз демонструвала свою громадянську позицію, мужність і здатність справлятися із завданнями щодо забезпечення безпеки», - підкреслив Сергій Яровий.

Керівник ХОДА, у свою чергу, зазначила, що у Харківської області є великий досвід успішної організації масштабних міжнародних спортивних заходів.

«Ми блискуче провели чемпіонат Європи з боксу, питання безпеки були відпрацьовані на вищому рівні, в чому особлива заслуга МВС і СБУ, які чітко і злагоджено виконували свої обов'язки, - нагадала Юлія Світлична. - Завдяки скоординованій роботі обласної адміністрації і всіх правоохоронних органів області, а також за підтримки Президента та міністра внутрішніх справ нам вдається забезпечити безпеку на території області та проводити масові заходи європейського масштабу».

Юлія Світлична також акцентувала увагу правоохоронців на необхідності забезпечити безпеку проведення масових заходів у День Державного прапора та День незалежності України.

«Під час державних свят в області будуть проводитися як офіційні заходи, так і заходи громадськості. Головне завдання - забезпечити безпеку на території регіону під час державних свят. Люди повинні відпочивати з впевненістю у своїй безпеці. Тому правоохоронні органи повинні організувати роботу з повним розумінням своєї відповідальності», - підкреслила Юлія Світлична.

«Є чіткий план. Жодних спроб дестабілізації не допустимо», - написала на свій сторінці у соцмережі Facebook за підсумками наради губернатор області Юлія Світлична вона..

comments powered by HyperComments