У Києві постраждали четверо людей внаслідок сутичок біля Верховної Ради

Вівторок, 17 жовтня 2017, 21:04
Унаслідок сутичок на вулиці Грушевського в Києві постраждали четверо людей – один поліцейський і троє учасників мітингу.
У Києві постраждали четверо людей внаслідок сутичок біля Верховної Ради

Поліцейського госпіталізували і ще трьом цивільним надали медичну допомогу на місці, повідомляє «Справжня Варта»

Як повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало, наразі немає затриманих у зв’язку з інцидентом на вулиці Грушевського.

Раніше у МВС повідомляли про двох постраждалих внаслідок сутичок.

Сутички на вулиці Грушевського між учасниками мітингу і силовиками сталися після того, як активісти спробували пронести, минаючи рамки металошукача, намети до площі біля будівлі Верховної Ради. Згодом активісти таки пронесли намети і почали їх встановлювати.

Ближче до вечора учасники мітингу почали згортати партійні прапори, люди почали потроху розходитися, але більшість ще залишається на площі Конституції, на вулиці Грушевського та на території Маріїнського парку.

Як повідомляла «Справжня Варта», 17 жовтня у Києві опозиційні сили почали мітинг під будівлею Верховної Ради, вимагаючи скасувати депутатську недоторканність, створити Антикорупційний суд і внести зміни до виборчого законодавства. За різними даними, учасників акції нарахувалося від двох до чотирьох тисяч.

У зв'язку з акціями протестів в столиці вжито безпрецедентні заходи безпеки. Силовики підвезли гаубиці. Артилерію розмістили за Маріїнським палацом. Як пояснив нардеп Володимир Ар’єв, гармати стоять у зв’язку з візитом президента Мальти. «За протоколом, державні візити супроводжуються салютом з гармат. Холостими, звісно. Сьогодні починається державний візит президента Мальти», — зазначив він.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments