Вибори в ОТГ: максимальний результат у БПП по Україні в Харківській і Тернопільській областях - Маляренко

Понеділок, 30 жовтня 2017, 13:24
На перших виборах в 201-й територіальній громаді 29 жовтня максимальний для БПП "Солідарність" результат показали дві області - Харківська та Тернопільська.
Вибори в ОТГ: максимальний результат у БПП по Україні в Харківській і Тернопільській областях - Маляренко

На думку Віталія Маляренка, голови секретаріату Харківської обласної парторганізації, такий підсумок виборів є символічним, "зшиваючи" Схід і Захід, - повідомляє видання "Восточный Дозор".

Про це він заявив на прес-конференції за результатами виборів в ОТГ сьогодні в прес-центрі Status Quo.

"Це, без сумніву, хороший результат. Будь-які вибори є результатом постійної діяльності - вони всього лише підводять проміжні підсумки", - зазначив Маляренко.

За його словами, це вже треті вибори в об'єднаних територіальних громадах Харківської області, де обласна організація БПП отримує більшість.

"Це - показник постійної роботи з людьми, яку веде обласна організація, і це не просто слова: ми проводимо тренінги, здійснюємо зворотний зв'язок, взаємодіємо з їх зверненнями - продовжив він. - За даними громадянської мережі «Опора», ми лідируємо серед кількості громадських прийомних: три чверті прийомних в місті і області - це громадські приймальні нашої партії. Понад 800 депутатів в радах всіх рівнів на Харківщині - представники партії «Солідарність». це - перший показник «Солідарності» по всій Україні ".

Другою складовою успіху, на думку Маляренко, є не стільки партійний бренд, на якому "виїжджають" багато партій, скільки селекція гідних кандидатів "на місцях".

"Бренд - це те, що люди не можуть" відчути руками ". Але місцеві вибори - це далеко не той випадок, коли можна виїхати тільки завдяки партійній вивісці. Щоб завоювати на них довіру, необхідно з кандидатами йти до людей. Партія, само собою, зацікавлена ​​в сильних кандидатів, а люди повинні брати на себе відповідальність за життя односельців на місцях, де всі один одного знають ... Це ж не так, що приїхали з Києва, поагітувати - і поїхали. Їм там працювати і дивитися в очі сусідам, які їх знають десятки років. Але і кандидати повинні розуміти, що отримують, йдучи під прапорами тієї чи іншої партії - це процес взаємний ", - підкреслив глава секретаріату Харківської обласної парторганізації Блоку Петра Порошенка.

Як раніше писала «Справжня Варта», на виборах у 7 Об'єднаних територіальних громадах в Харківській області, за попередніми данними, пройшли 7 голів ОТГ та більшість депутатів у всіх громадах.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

 

comments powered by HyperComments