Арсен Аваков пише не тільки в Facebook, а й про вождя

Вівторок, 7 листопада 2017, 20:34
«Представляю Вашій увазі книжку. Сьогодні, 7 листопада, у 100-ту річницю «великої жовтневої соціалістичної революції». Упевнений, це було важливо і 10 років тому, важливо, на жаль, і зараз»
Арсен Аваков пише не тільки в Facebook, а й про вождя

Такими словами у своєму фейсбук-акаунті представив твір власного виробництва міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє «Справжня Варта».

«Ленін з нами?» – книга-питання, книга-дискусія, а для когось, можливо, книга-провокація, – розмірковує автор, презентуючи свій креатив. – Я вважаю, що нашому суспільству вкрай необхідна широка громадська дискусія про роль і місце в історії нашої країни комуністичного проекту і образу Леніна як його символу».

Арсен Аваков не забув повідомити, що його співавторами стали міністр молоді та спорту Ігор Жданов, голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович, директор Харківської правозахисної групи Євген Захаров, депутат Верховної Ради Микола Княжицький і журналіст Віталій Портников.

Книга видана українською, російською та англійською мовами.

«Хто він, людина і міф Ленін: символ великої комуністичної ідеї або втілення жахливих злодіянь? Чи пам'ятати? Чи пробачити?..», – риторично завершив передмову автор.

Книжка уже завтра з'явиться в магазинах, додатково повідомив автор.

Між тим, як повідомляла «Справжня Варта», у вівторок депутати ВР розглянули проект постанови №5041, в якому запропоновано відправити міністра МВС Аресена Авакова у відставку. «За» проголосував лише 31 нардеп. Таким чином, Аваков залишається на своїй посаді. Цікаво, що самого міністра не було в сесійній залі під час розгляду цього проекту постанови.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments