Світлична - батькам Героїв Небесної Сотні: Ви можете покластися на нас, як на родичів, як на близьких людей

Четвер, 15 лютого 2018, 17:54
Напередодні Дня Героїв Небесної Сотні голова ХОДА зустрілася з родичами трьох харківських Героїв України – Євгена Котляра, Владислава Зубенка та Юрія Паращука.
Світлична - батькам Героїв Небесної Сотні: Ви можете покластися на нас, як на родичів, як на близьких людей

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Губернатор Харківщини ще раз підкреслила, що родичі загиблих Героїв України можуть розраховувати на допомогу обласної влади з приводу будь-яких питань. 

«Родина розділяє все – і складнощі, і радість. І ви знаєте, що можете покластися на нас, як на родичів, як на близьких людей. Продовжуватимемо добру традицію звертатися по всіх життєвих питаннях», - відзначила керівник області.

Також Юлія Світлична зазначила, що підтримує пропозицію поширити по школах регіону стенд, який розповідав би про Революцію Гідності та подвиг Героїв Небесної Сотні.

За словами голови ХОДА, обласна влада докладаэ зусиль задля збереження пам`яті про подвиг земляків. 

«Ми намагаємося разом робити все від нас залежне, щоб харків’яни та молодь не забували того, що люди зробили в лютому 2014 року. Тоді, коли здавалося, що наша держава котиться в прірву, саме сотня найсильніших, найбільш мужніх людей стала, як стіна, між цією прірвою та майбутнім», - сказала Юлія Світлична.

Зустрічі губернатора з сім`ями Героїв Небесної Сотні проходять регулярно. 

Також ми писали про те, що Юлія Світлична передала державну нагороду настоятелю Храму Іоана Богослова УПЦ Київського патріархату отцю Віктору Маринчаку.

comments powered by HyperComments